WOW Hungary – Majka Komp#16 Koncert 2019 – Tihany-Szántód

Időpont
2019/09/07
19:00 - 22:00

Helyszín
Szántód-Tihanyi Rév

Koncert a Balaton legkülönlegesebb színpadán, a Tihanyból és Szántódról induló, a tó közepén összekapcsolódó kompok fedélzetén!
A WOW Hungary Komp színpadának 2019-ben ismét illusztris fellépői lesznek: május 24-én a punnany massif indítja a sort, majd június 7-én a Quimby varázslatos előadásának lehetnek tanúi a jegyet váltók, június 21-én Rúzsa Magdolnaé a színpad, míg szeptember 7-én Majka és zenekara érkezik lehengerlő slágereivel.
A kompok befogadóképessége erősen korlátozott, így érdemes jó előre megvásárolni a jegyeket!

A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.

👉 JEGYVÁSÁRLÁS:
⚠️ Online: https://www.molnagyonbalaton.hu/jegyek vagy a https://www.ticketportal.hu oldalon.

⚠️ Személyesen:
Akvárium Klub Jegypénztár
1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
+36 30 860 33 68
(Minden nap 12.00-20.00)

⚠️ Ticketportál Jegypontok
ticketportal@ticketportal.hu
+36/30-533-9933
https://www.ticketportal.hu/SellingPlaces/

! Felelősséget csak a molnagyonbalaton.hu-n, vagy hivatalos partnereinktől (csak Ticketportal + Akva) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
! A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
! A molnagyonbalaton.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

🚨 FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
🌤 A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot – ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt.
⛴ Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
🎫 Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 17:00-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
⛴️ A kompokra Szántódon és Tihanyban is 19:00-tól 19:30-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 20:15-kor kezdődik.
🔙 A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 22:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
🍺 Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
🅿️ Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
🆘 A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
🐶 Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.
🌞 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! ❤️

www.molnagyonbalaton.hu

INFORMÁCIÓK, REKLAMÁCIÓK:
E-mail: info@nagyonbalaton.hu
Tel: +36 20 345 9155

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓK:
https://molnagyonbalaton.hu/adatkezelesi-tajekoztatok/

Forrás: facebook.com

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: