42. Boglári Szüreti Fesztivál 2018 (Boglári Balaton Fesztivál) – Balatonboglár

Időpont
2018/08/17 - 2018/08/20
Egész napos

Helyszín
Platán Strand, Balatonboglár


– 2 színpad nagy koncertekkel
– BB Aréna a fiataloknak a Club Bastille-ban az ország neves dj-ivel
– BB Retró állomás, ahol megidézzük a 80-as évek Balatonját
– Filmvetítés, retro balatoni filmekkel délutánonként LED falon, popcornnal, vattacukorral
– Tűzijáték 08.19-én 22:00 órakor
– Lézer show 08.19-én 22:00 órakor
– Felvonulás 08.19-én 17:00 órakor
– Vizibicikli verseny BB nyereményekkel
– Főzőverseny a Konyhafőnök nyertesével Gáspár Beával
– Horgászverseny BB nyereményekkel
– Vidámpark, ahol az ország legbiztonságosabb vidámparki játékaira ülhetnek fel és bemutatkozik Európa legújabb dodgeme
– Borászatok
– Gasztroudvar
– BB Borudvar és Pezsgőudvar
– Kézműves vásár

Mindenkinek van egy élménye, egy érzése, amitől Balcsi a Balcsi. Ennek jegyében újul meg idén a BB Boglári Balaton Fesztivál, Magyarország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye augusztus 17-20 között.

Balatonpart, hamisítatlan strand életérzés, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek, INGYENESEN! Kell ennél több? Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényén két színpadon négy napon át mindenféle zenei ízlést kiszolgáló koncertek mellett iparművészek és kézművesek kirakodóvására, illetve bor és étel kóstolók  várnak. Fellép Majka és Curtis, Edda Művek, Ladánybene 27, Children of Distance és még sokan mások.  

Minden korosztály megtalálhatja a számára vonzó program elemet a fesztivál megújult tematikus helyszínei közül; egy hideg italt kortyolgatva a Fröccsteraszon baráti társasággal vagy a strandon flamingók közt lubickolva pezsgő hangulatban. A balatoni életérzés garantált!

Kipróbálhatod magadat a BB kvízjátékában, de részt vehetsz a különböző versenyeken is: horgászat, vízibicikli, sakk, főzés és evés kategóriákban. Esténként fergeteges buli hangulat vár az ország neves dj-ivel a BB Buli Arénában (Club Bastille).

A BB Retró Állomásán megidézésre kerül a 80-as évek Balatonja a klasszik strandkajákkal és a retro jegyében Ötvös Csöpi időtlen klasszikusaival hamisítatlan kertmozi hangulatban.

A gyerekeket a strandolás mellett egy vidámpark várja, ahol az ország egyik legbiztonságosabb játékára is felülhetnek, és bemutatkozik Európa legújabb dodgeme is.

Augusztus 19-én részese lehetsz a Balaton legnagyobb tűzijátékának, amit a zene és az égboltra festett lézershow tesz még emlékezetesebbé.

EXTRA TIPP: Mindenképpen kóstold meg a megújult BB Napos oldal és az új BB#yolo borcsalád borait!

 

Forrás: facebook.com

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: