Mutatjuk a 4 legnagyobb balatoni fesztivál karácsonyi akcióját

Élményt ajándékoznál karácsonyra, vagy ez a kívánságod a Jézuskától? Akárhogy is van, most érdemes lecsapni a nyári fesztivál jegyekre, hiszen indulnak a karácsonyi early bird értékesítések. Válogatásunkban 4 nagy fesztivál akcióit nézzük át:

Balaton Sound

Security Check Required

(null)

A nyár legnagyobb balatoni fesztiváljára december 10-től indul az early bird jegyértékesítés és 3 napig, december 14-ig tart. Ez idő alatt az 5 napos bérletet 59.900 Ft-ért lehet bezsebelni. Hogy még jobban meghozzák a kedvet a vásárláshoz, a fesztivál szervezői december 10-én az első fellépőket is bejelentik. Klikk ide a részletekért.

Strand Fesztivál

Security Check Required

(null)

A nyár másik kedvence, az évek óta látogatottsági rekordokat döntő Strand december 2-án indítja akcióját ami december 6-ig tart. Az 5 napos bérletet 29.990 Ft-ért zsebelhetjük be, ami mellé ajándék pólót kaphatunk a készlet erejéig. Fellépők tekintetében előrébb járnak, hiszen tegnap már megjelentek az első nagyobb nevek. További részletek itt.

Everness Fesztivál

Everness

Állítottál be emlékeztetőt holnap 10 órára? December 1-jén (vasárna… p) 10 órakor indul a jegyértékesítés. Az első 500 db hetijegy extra kedvezményes áron lesz elérhető. Csapj le a Super Early Bird bérletek egyikére!

Ha inkább nyugira, családias légkörre és démonidézős jógára vágysz, akkor irány az Everness, amely 2020-től megújult helyszínen, a Siófoki kempingben vár mindenkit. A jegyértékesítés december 1-jén 10:00-kor indul. Időkorlát nincs, viszont csak az első 500 jegy akciós! Részletekért klikk.

Művészetek Völgye

A jubiláló Művészetek Völgye szintén meghirdette a karácsonyi akcióját, amely során december 26-ig 2db 10 napos bérletet szerezhettek be 55.900 Ft-ért ajándék pólókkal, vagy pulcsival. Klikk!

 

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: