Ezt a 10 adventi vásárt érdemes meglátogatni a Balaton körül 2019-ben

Egy biztos: advent idején is érdemes a Balatonra látogatni, hiszen amellett, hogy gyönyörködhetünk a tájban,  ma már változatos programok egész sorát kínálja a tó és környéke. Összeszedtük a legjobbakat!

XII. Adventi Forgatag Balatongyörök – 2019.12.06-08.

A kézművesek csillogó díszekkel karácsonyi hangulatot varázsolnak, a koncerteken adventi dallamok csendülnek fel, az ünnep illatát forralt bor, puncs és a balatongyöröki karácsonyi kenyér idézik. A gyermekeket Mikulásház és kreatív műhely várja!

Részletek itt.

 

Karácsonyváró napok Tihanyban 2019.12.01-22.

Advent minden hétvégéjén közös gyertyagyújtásra várja a látogatókat Tihany, ahol mézeskalácsot, forralt bort és teát kínálnak mindenkinek. December 9-én pedig forraltbor főző versennyel egészítik ki a programokat.

Részletek itt.

 

Aranycsengő adventi vásár Siófokon 2019.11.30-12.22.

Természetesen a Balaton egyik központja is megrendezi a szokásos adventi vásárát az ünnepi fénybe öltözött főterén, ahol hétköznap 12.00-18.00-ig a vendéglátók meleg ételekkel és forró italokkal, a kereskedők különböző termékeikkel várják a vendégeket, péntek, szombat és vasárnap 10.00-20.00-ig pedig kézművesek is csatlakoznak a vásárhoz és kínálják egyedi portékáikat. A hétvégét tovább színesítik az állandó fellépők és a látványos lézershow.

Részletek itt.

Adventi Programok Balatonfüreden

Koncertek, betlehemezés, gyerekprogramok az advent jegyében. A várakozás időszakában ezúttal is számos program közül válogathatnak a városba látogatók.

Részletek itt.

Adventi hétvégék Fonyódon

Adventi vásár és gyertyagyújtás, ahol kézműves, gasztronómiai termékekkel, ünnepi műsorokkal várják látogatókat minden vasárnap. A gyertyagyújtás 17:00-kor kezdődik.

Advent Keszthelyen

A Balaton legnagyobb városa egész decemberben változatos programokat kínál: forralt bor, téli finomságok, szalmabála labirintus, kézművesek, városi Betlehem, fotópont, hogy csak néhányat említsünk. A főtér mellett a Balaton Színház és a Festetics Kastély kulturális eseményeket – kiállításokat, koncerteket – szervez.

Részletek itt.

Borítókép: kulturkozpont-siofok.hu

 

 

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: