Szuper programok a jubiláló Balatoni-felvidéki Nemzeti Parknál

Remek hangulatvideókkal és a Salföldi Majorban rendezett vígassággal ünnepli meg a Balaton-felvidéki Nemzeti Park 20. fennállásának évfordulóját.

Kis történetelem: 1997-ben hat korábbi tájvédelmi körzet összevonásából jött létre a mostani terület, amely Tihanytól a Kis-Balatonig húzódik, összefüggő ökológiai rendzzert alkotva. Valahogy így:

Ezt a szép kerek számot pedig több programmal is meg kell ünnepelni. Egyrészt felhívást tett közzé a nemzeti park vezetősége egy hangulatfilm elkészítésére amatőr videósoktól, gyermek és felnőtt kategóriában. A pályaművek beérkeztek, a mi dolgunk a megtekintés és a szavazás 🙂

Szavazás menete: 
– Szavazáshoz a YouTube-on (nyilvános videómegosztó webhelyen) keresztül tekintse meg a videókat:
– Jelen cikkünk végén találhatóak a feltöltött videók.
– Indítsa el a videót, majd a videón lévő “YouTube” feliratra kattintva jelenik meg a szavazói felület.
– Ezután a YouTube felületen tudja leadni szavazatát, a videó alatt lévő  “Tetszik” gombra kattintva.


A győzteseket szeptember 16-án a Salföldi Majorban megrendezett vígasságon fogják kihirdetni:

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket helyi termelők kézműves portékáival, népi játszóházzal a szintén 20. születésnapját ünneplő Majorba, amely egy működő gazdaság életét és őshonos magyar háziállatfajtákat: rackajuhot, mangalicát, bivalyt, szürkemarhát, baromfikat, pásztorkutyákat, lovakat, fűszer- és gyógynövénykertet mutat be. Állatsimogatónkban kisállatok várják a lurkókat.

Forrás: bfnp.hu, vehir.hu

 

 

 

 

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: