Fesztiváljegy a fa alá

Rengeteg balatoni fesztivál kezdte el első körös jegyeit árusítani december elején. A legnagyobbakat szedtük össze.

2018 augusztusában ismét Paloznak lesz a jazz balatoni fővárosa világsztárokkal és a hazai jazz-élet legjavával. Karácsonyra exkluzív early bird jegyakcióval készülnek: a páros bérlet mellé egy üveg Parti Szél cuvée jár ajándékba a koccintáshoz – a főszervező Homola Pincészettől.

Early bird jegyvásárlás.

260 nappal a STRAND 2018 előtt, már lehet Early Bird STRAND-belépőd, egészen dec. 20-ig, kedvezményes áron!Az első bejelentett fellépő Robin Schulz.

Jegyvásárlás!

Balaton Sound 2018 logo

72 órás Early Bird jegyakció indul december 7. 12.00 – december 10. 12.00. Az első fellépők is december 7-én várható.

Jegyvásárlás.

A fesztivál programpalettája talán színesebb mint valaha, 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják egymást, emellett pedig számtalan előadás, workshop biztosítja az igazi Everness-hangulatot. Akik már biztosan lesznek:Dan Millman amerikai sprituális előadó, Müller Péter spirituális író, tanító, Pozsgai Nikol női személyiségfejlesztő tréner és még sokan mások! A máltai Tribali zenekar …

Ha nagyon sietsz, még ma elcsípheted a super early bird akciójukat.

Már most írd be a naptáradba a 28. Művészetek Völgye Fesztivált, hogy jövő nyáron se maradj le erről a fantasztikus 10 napról!A karácsonyi akciójuk keretében most kedvezményesen juthatsz hozzá a 2018-as bérletekhez.

Klikk.