Egyetlen videón minden, amit imádtunk a 2017-es Balatonban

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, a tavaly év a Balatonnál hosszú ideje az egyik legkülönlegesebb volt. Elég csak az extrém hidegre és a befagyott tóra gondolni. Varga Norbert pedig tökéletesen foglalta keretbe mindezt 6 percben.

Fesztiváljegy a fa alá

Rengeteg balatoni fesztivál kezdte el első körös jegyeit árusítani december elején. A legnagyobbakat szedtük össze.

Újra lesz kilátó Balatonberényben!

A Déli part nyugati csücskében, meseszép környezetben található a Panoráma étterem. Az igazi panorámához már csak egy kilátó hiányzik, de nem sokáig 🙂

Videón a lenyűgöző novemberi táj

Sok ember nem kedveli a novembert, de a mai videó láttán talán megváltozik a véleményük. A Balaton ugyanis minden évszakban gyönyörű:

Az első fellépő Robin Schulz a 2018-as Strandon!

Pluszként pedig elárulták a szervezők, mikor kezdődik a kedvezményes jegyelővétel és közzétették a 2017-es Strand aftermovie-ját. Határozottan beindult a a fesztiválmarketing, felkészül a B My Lake.

Változás a balatoni kompközlekedésben

Bár a balatoni kompközlekedés – amennyiben az időjárás nem szól közbe – egész évben üzemel, a hajók már a téli, ritkított menetrend szerint járnak hétfőtől.

Lángoló égbolt a Keszthelyi öbölnél

Tökéletes napindító egy álmos, fáradt hétfő reggelen a következő videó, ami a Balaton megannyi ősz/téli szépségéből mutat be egy falatot: