Remek újítással készül a Kultkikötő

Olyan dolgot találtak ki, amire régóta igény van és aminek mindenki örülni fog.

Régi vásárlói igényt teljesített  a Kultkitötő karácsony előtt, amikor bevezette a következő évadra a szabadbérlet jegytípust. Ennek lényege, hogy a 2018 június 22-én kezdődő szezon bármely két előadására már most, decemberben lehet jegyet váltani.

Ezzel egyszerre biztosíthatjuk kultúraéhségünk csillapítását a Balatonnál, valamint őrizhetjük meg a rugalmasságot is. A szabadbérlet ára 5000 – az ünnepekre tökéletes választás lehet.

Nagy Viktor alapító-igazgató szerint:

Ahogy minden évben, idén is nívós produkciókat hozunk a Balaton déli partjára, Balatonföldvárra, Balatonboglárra és Balatonfenyvesre: a június 22-én kezdődő évadban biztosan színpadra lép majd Molnár Piroska, Schell Judit, Szervét Tibor, Gubás Gabi, Pindroch Csaba és Szabó Győző.

Szeretnénk, ha az emberek számára egy idő után természetes lenne, hogy a nyaralásnak, a pihenésnek a kultúra, például egy múzeumlátogatás, vagy egy színházi előadás is a része. Manapság együtt töltött, minőségi időből és közös élményekből jut a legkevesebb, talán ez az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatunk egymásnak – mostantól akár karácsonyra is

További infó a kultkikoto.hu-n.

Forrás: balatonboglar.hu

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: