Szent György-hegy hajnalig 2019 – Hegymagas

Időpont
2019/06/01 - 2019/06/02
16:00 - 04:00

Helyszín
Lengyel kápolna, Hegymagas

Van a világnak egy olyan szeglete, ami számunkra a legeslegkedvesebb: a Szent György-hegy számunkra minden nap egy csoda, ezt szeretnénk megmutatni Nektek is. Ezen a napon együtt nézzük végig a naplementét, járjuk be a hegyet borospoharakkal a kezünkbe, fedezzük fel a pincéket és a titkos helyszíneket, hallgatunk bele a jazz-koncertekbe, révedünk bele az éjféli tábortüzekbe, kóstolunk bele a hegy gasztronómiájába, aztán ünnepeljük a napfelkeltét és egy új nap eljövetelét.
— SZENT GYÖRGY-HEGY HAJNALIG 2019

RÉSZTVEVŐK /folyamatosan
1. Nyári Pince 2. Szászi Pince 3. Gilvesy Pincészet 4. Killer/ Szent György-hegyi Pincészet 5. 2HA Szőlőbirtok és Pincészet 6. PAP wines 7. Horváth Pince 8. Bencze Családi Birtok 9. Szent György Pince és Étterem 10. Bajnóczy Pince 11. Boksay Pincészet 12. Hóbor Pince 13. Földi Bálint és Ujvári Vivien 14. Szarka Pince 15. Angyal Pince Szent György-hegy 16. Kutyakaparó – Puttkamer Bence és Mossop Péter pincéje 17. Molnár Pince 18. Napvirág 19. Hoffmann Pince 20. 4K Vendégház és Vinotéka 21. Pláne Badacsony borterasz
Kiegészítő programok: taberna infinito

❗️Az idei rendezvény BELÉPŐS, a belépő 2000 Ft, mely tartalmazza a (vissza nem váltható, egyedi) pohár árát, mellyel lehet kóstolni a hegyen, valamint a programokon való részvételt. Kérjük támogassátok a rendezvényt ezzel a hozzájárulással.

❗️FONTOS INFÓK!❗️
🚌A rendezvény alatt Hegymagas és Badacsonytomaj útirányon busz fog közlekedni. A busz Badacsonytomajból Badacsonytördemicet és Szigligetet érintve jut el végső állomásáig, a Lengyel kápolnáig, ahol INFO pont, jó kávé és fröccs vár majd mindenkit, valamint térkép a rendezvényről. – Egy út ára 600 Forint, a buszra a helyek korlátozottan állnak rendelkezésre, érdemes időben érkezni a megállókba, mert nem tudjuk garantálni, hogy mindenki felfér majd. (PONTOS buszmenetrend május végén)
A hegyre idén sem engedünk fel autót, szeretnénk, ha a kijelölt PARKOLÓKAT használnátok: 1. A 71-estől Hegymagas felé, a jobb oldalon, mielőtt a Mókus körútra felkanyarodnátok 2. A Horváth Pince parkolója 3. A Szent György Pince és Étterem parkolója.
🚲🚊🚌Hangsúlyozzuk, hogy érdemes biciklizni, helyi busszal vagy vonattal érkezni és sétálni kicsit.

 

Forrás: facebook.com

Mást is érdekelhet? Oszd meg velük!
Hasonló jóságok: