Rólunk

A képlet elég egyszerű: imádjuk a Balatont! Minden szegletét. Ezért is volt különösen fájó, hogy az utóbbi években olyan oldalak jöttek létre, amelyek ennek a csodának csak egy részére koncentráltak. Általában a legjobban fizető részére… mert a Balaton nem csak az északi partból áll. Nem csak a pincészetek és a vitorlások a részei. Nem csak a Káli-medence látnivalói, az 5 csillagos szállodák vagy a méregdrága éttermek.

Az Igazi Balaton ennél sokszínűbb: ott van a gyönyörű északi- és  déli part. Ott vannak a parton heverésző, Kőbányait kortyolgató nyugdíjasok. A MÁV-on leutazó, parton bulizó fiatalok. A nyaraló kertjét csinosítgatók. A borszakértő, wellnessező vitorlázók. A nyaralásra kuporgató, pihenni vágyók. Az évek óta ott élő, helyi lakosok. Valamint Ti is kedves olvasók. És pont ez teszi a Balatont csodálatossá. Mindenki megtalálja benne a maga szépségét. Ezt a szépséget szeretnénk könnyed stílusban bemutatni az oldalon keresztül.

Ja, és van egy nagy előnyünk másokkal szemben. Mi hobbiból és szeretetből állítjuk elő a tartalmakat, és a világ összes pénzéért sem válnánk meg ettől az örömtől 😉